Perfil del Professor: David Martínez

Trompeta

david-martinez-perfil-professorDavid Martínez

Comença els seus estudis de trompeta amb el professor Juan García Marín. A l’any 2008 obté la llicenciatura en l’especialitat de trompeta clàssica amb el professor Vicente Campos. Conjuntament participa com a alumne en cursos i master classes amb músics com Maurice Andreé, Vince Dimartino, Juanjo Serna o Carlos Benetó.
En 2010 comença els seus estudis en l’especialitat de trompeta jazz amb professors com a Ramón Cardo, Albert Sanz, Julián Sánchez, Toni Belenguer, Voro García o Santi Navalón entre altres.

Obté la graduació Superior de Trompeta Jazz pel Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València l’any 2016.
Ha participat com a alumne en diferents cursos internacionals i master classes amb músics com Greg Hopkins, Mark Nightingale, Kirk Mc Donald o Chris Kase.
Ha compartit escenari amb músics com Lee Konitz, Jerry Bergonzi, Kenny Werner, Perico Sambeat, Eric Alexander entre altres.
Membre de formacions com Perico Sambeat Big Band “Voces”, Albert Sanz & Sedajazz Big Band, Clasijazz Big Band o Ramón Cardo Big Band.
Ha tocat en festivals de jazz com “Copenhaguen Jazz Festival”, Festival de Jazz de València, Festival de Jazz de Granada o Festival de Jazz d’Almeria.

Actualment és professor de Trompeta a L’Aula de Jazz.

 

Selecció Discogràfica

Perico Sambeat Big Band

“Voces”
Karonte – 2015

Sedajazz Big Band

“Horn Flakes”
Sedajazz Records – 2014

Albert Sanz & Sedajazz Big Band

“L’Emigrant”
Sedajazz Records – 2015

Apassiona't amb Nosaltres. Estudia a l'Aula de Jazz!