Perfil del Professor: David Romero

Saxo i Clarinet

David Romero

Titulat Superior en l’especialitat de Clarinet en el Conservatori Superior de Música  “Joaquín Rodrigo” de València sota la tutel·la d’Emilio Ferrando. Posteriorment estudia un Màster de Professor de Secundària a la Universitat de València, un Màster en l’especialitat de Clarinet amb el professor Eddy Vanoosthuyse a Lovaina (Bélgica) i un altre en l’especialitat de Clarinet Baix amb el professor Jan Guns a Amberes (Bélgica).

Paral·lelament, amplia els seus estudis amb professors de gran rel·lèvancia al panorama musical com David Martinez, Eduardo Raimundo, Ricardo Forner, Reinhard Weiser, Venancio Rius, Jose Vicente Herrera i Josvi Muñoz, entre altres.

Ha format part de diferents agrupacions musicals, entre les quals destaquen el Quartet de Clarinets “Si Bemol Quartet”, la “Banda Mundial” (WYWOP), la “Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana”, el “Cor de Clarinets de València”, la “Universal Symphony Orchestra” i el grup de música contemporània “Ensemble d’Arts”, entre altres.

També ha participat en nombroses gravacions del Berklee College of Music de València, a més d’altres estudis de gravació.

Com a docent ejerceix des de fa més de deu anys en nombroses escoles de música de la Comunitat Valenciana. Actualment és cap d’estudis i professor de clarinet a l’escola CMI Puçol, director de l’escola de música del centre educatiu britànic Caxton College i cap d’estudis i professor en L’Aula de Jazz.

Apassiona't amb Nosaltres. Estudia a l'Aula de Jazz!