Perfil del Professor: Jacopo Mezzanotti

Guitarra / Assignatura de Preparació a l'Accés al Professional Jazz (Grau Elemental)

Jacopo Mezzanotti

Guitarrista, compositor i productor d'origen italià.
Format en el Royal Conservatory de l'Haia  i en el Berklee College of Music, va iniciar el seu camí tocant en importants sales d'Holanda tals com: Theater de Doelen (Rotterdam), Lucent Danstheater (l'Haia ), Provinciehuis (l'Haia ), World Trade Center (l'Haia ), Theater de Kikker (Utrecht), People’s Plau (Ámsterdam)...així com part de l'estranger: Gorlitz Jazztage, (Alemanya)  Warsaw Jazz Festival (Polònia), Casa del Jazz (Itàlia), Palau Regna Sofia (València, Espanya), Espai Rambleta (València, Espanya), Fringe Festival Torroella de Montgrí (Girona, Espanya), Urbino Jazz Festival 2014 (Urbino, Itàlia).
Ha col·laborat amb músics com Iván “Melon” Lewis, Eric Ineke, Raphael Gualazzi, Ack van Royen, Xímo Tebar, Polo Ortí, entre altres.
A dia de hui és assistent en el curs de guitarra de Berklee College of Music Online. Ha estat guardonat amb el tercer premi en el “Jimmy Woode International Jazz Award 2012”
En 2015 va escriure i va arreglar el concert simfònic Jazz Per a l'Autisme que es va estrenar amb Orquestra Simfònica i Big Band en el teatre de la Rambleta (València, maig 2015).
Va ser director artístic del Festival Urbino Plays Jazz 2015. Així mateix, va ser Director artístic del Borgo in Jazz, en 2008 i 2009.
Actualment ha treballat com a compositor i arranjador per a l'espectacle “Les noves nits de l'Oceanogràfic” en l'Oceanogràfic de València (2016). Es troba en procés d'edició i publicació del seu primer disc com a líder.
És el Director Artístic, així com professor de Guitarra i de l'Assignatura de Grau Elemental per a Adults de L’Aula de Jazz.

Selecció Discogràfica

Locomarket

“Zingara”

OAP Records – 2015

Francesco Amenta Quintet

“Colors And Ties”

To Be Jazz – 2016

Apassiona't amb Nosaltres. Estudia a l'Aula de Jazz!