Perfil de la Profesora: Montse Briceño

Grau d'Iniciació i Flauta / Violí (Elemental)

Montse Briceño

Natural de l’Alcora (Castelló), és titulada Superior de música en l’especialitat de Flauta Travesera per el “Conservatori Superior de Música Salvador Seguí” de Castelló, on va estudiar sota la tutela de D. Ángel Marzal i va obtenir el premi extraordinari de finalització de carrera. Va obtenir el Grau professional de Violí en el Conservatori d’Onda.

Posseeix un Màster en Musicoterapia expedit per la Universitat de Vic i un Màster en Música avalat per la Universitat Politècnica de València. Va obtenir el CAP en la Universitat de València i va ser premiada amb una de les beques de Perfeccionament Instrumental que atorga l’entitat bancària Ibercaja.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb solistes de la talla de Clara Novakova, Juana Guillem, Antonio Arias, Paul-Edmund Davies, Sigheroni Kudo, Mark Pidgeon, Virginie Reibel, Antonio Pérez, Suidbert Walter, Wilbert Hazelzet. Pepe Sotorres, Dámaris Gelabert, Júlia Gállego, Rafael García, Vicens Prats, Jordi Mora, Samuel Col·les o Amparo Trigueros.

Té formació en tècnica vocal, escena i teatre musical, cant prenatal i cant modern. Actualment continua formant-se en la tècnica Feldenkrais de reeducació postural. Cursa en l’actualitat l’última fase dels seus Estudis de Doctorat en la Universitat Politècnica de València (UPV) i en breu defensarà la seua Tesi Doctoral. Ha participat com a articulista en revistes especialitzades com a FLAUTA I MÚSICA. I.S.S.N.1136-3800. No34 de l’any XVII (2012).

Com a intèrpret de flauta i cantant ha participat en agrupacions Orquestrals, Simfòniques i Bandísticas així com grups de càmera i de teatre musical.

Com a docent ha sigut Professora de flauta travesera, violí, llenguatge musical, cor i tècnica vocal (cant modern) en escoles de música de la província de Castelló, València i Tarragona, des de l’any 1995 fins a l’actualitat.

Realitza concerts i col·laboracions amb grups de gèneres moderns amb regularitat, així com treballs de músic de sessió i és cantant amb gires (estils pop i rock) a nivell nacional.

Actualment és professora del Grau d’Iniciació, i de Flauta i Violí de Grau Elemental en L’Aula de Jazz.

Selecció Discogràfica

La Panda del Oso

“Cantos Populares del 3020”

1998

La Caja Negra

“La Caja Negra”

2005

La Tremenda

“Canciones Olvidadas”

2005

Suni Barreda

“La Calle de Mi Vida”

2010

Apassiona't amb Nosaltres. Estudia a l'Aula de Jazz!