Perfil del Professor: Vicent Pérez

Trombó

Vicent Pérez

Graduat en l’especialitat Superior de Trombó Jazz pel Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València amb a professors com Ramon Cardo, Albert Sanz, Toni Belenguer o Julián Sanchez. Ha participat com a alumne a diversos cursos internacionals i master class amb músics com Jerry Bergonzi, Chris Cheek, Greg Hopkins, Mike Mossman, Elliot Mason, Bill McHenry o Mark Nightingale. Actualment resideix a Barcelona on entra a formar part de l’equip docent al Centre d’Estudis Superiors del Taller de Músics (ESEM) com a professor de trombó jazz.

Ha compartit escenari amb músics com: Perico Sambeat, David Pastor, Joan Díaz, Voro García, Vicent Macián, Tom Warburton, Albert Palau, Gabriel Amargant, David Mengual, Guim García, Llibert Fortuny…

Membre de formacions com Sedajazz Big Band, Original Orchestra del Taller de Músics, D.O. NewEnsemble, Perico Sambeat Flamenco Big Band, NewCatalan Ensemble, Girona Jazz Project.
Ha tocat a diversos clubs i festivals de Jazz com: Jimmy Glass (vlc), Jamboree (bcn), Kiste JazzKlub (Stuttgart), Festival de Jazz de San Javier, Clasijazz (Almeria), El Refugi (Alacant), Cotijazz (Múrcia) .

Últimament lidera els seu propis projectes en formació de quartet i trio, aquest últim amb el cantaor Miquel Gil, i es tracta d’una proposta musical on és barretja la poesia amb sonoritats que van desde el free jazz a la música electrònica. Actualment també és professor de Trombó Jazz a L’Aula de Jazz.

Selecció Discogràfica

Mireia Vilar

“Madre Salvaje”

2015

Russafa Ensemble

“Russafa Ensemble”

Comboi Records – 2012

Big Band Taller de Sedajazz

“A-Mingus”

Sedajazz Records 2012

Skaks

“She’s So Divine”

Jamaican Memories 2011

Juan Perro

“Juan Perro y la Zarabanda”

Huella Sonora – 2013

Big Band Taller de Sedajazz

“Swing Up”

Sedajazz Records – 2011

Sensi Simon

“Night Walk”

Golden Singles Records 2012

Sedajazz Big Band

“Horn Flakes”

Sedajazz Records – 2014

Calella Capital de la Sardana

Discmedi Blau

2015

Big Bom Band

“Made in Cat”

PSM Music – 2015

Apassiona't amb Nosaltres. Estudia a l'Aula de Jazz!