V Taller de Repertori de Jazz a la Natura!

V Taller de Repertori de Jazz i Música Creativa 2017

A L'Associació Sirio!

SOBRE EL TALLER

L’objectiu principal és passar 4 dies de relaxament al mateix temps que estudiem el repertori fonamental del Jazz a través del treball amb estàndards arranjats per a l’ocasió i en format de combo/ensemble de Jazz. Realitzarem el Taller durant 6 hores cada dia i la resta del temps serà lliure per a gaudir de les instal·lacions i les rodalies de l’Associació Sirio, situada en la part més alta d’una muntanya a Caudiel. La idea és combinar l’aprenentatge-interacció amb la sensació d’unes vacances relaxants i desconnexió total. Els estàndards han sigut seleccionats d’acord amb un criteri pedagògic i pràctic-funcional. El Taller està orientat i adaptat per a qualsevol tipus d’instrumentista. L’ensemble serà de fins a 10 músics.

CONCEPTES

Recursos per a la improvisació, consciència d’estructures formals, comentaris sobre l’harmonia, l’articulació al Jazz, conceptes estètics i d’interpretació en diferents estils, interacció entre músics, rítmica, educació i consciència auditiva, així com l’estudi d’altres conceptes que dependran del nivell del grup.

INFORMACIÓ IMPORTANT!

Lloc: Associació Sirio, Caudiel Horaris: 1a part: D’11 a 14 h / 2a part: De 16 a 19 h Dinar: 14 a 16h Places limitades: 10 alumnes. Preu: 220 €. Pensió completa, desdijuni, dinar i sopar inclossos en el preu del Taller. Inscripció: Haureu d’enviar un correu electrònic a l’adreça jmunoz@lauladejazz.com informant de la intenció de realitzar el taller i el teu instrument. Desde la seua recepció fins a 24h rebreu un email informant-vos dels pasos a seguir per a formalitzar la reserva.

FILOSOFIA SIRIO (LLEGIR AMB DETENIMENT)

Serem rebuts a un lloc molt especial on predomina un filosofia de sostenibilitat i respecte màxim al medi ambient. És per aquesta raó que haurem de tenir en compte les següents normes:

  • No podrem portar aparells electrònics de gran consum com a assecadors de pèl o uns altres. – Càrregues de mòbil o ordinadors portàtils estan permeses, però hem de ser conscients amb el consum elèctric, ja que l’associació funciona amb plaques solars.
  • És recomanable portar una llanterna personal per a la nit.
  • Les habitacions, encara que precioses, són compartides mitjançant lliteres de fusta (hi ha diverses habitacions amb un nombre diferent de lliteres).
  • Cada llit disposa ja de coixí, llençols bajeras, manta i sac de dormir.
  • Serà necessari portar tovalloles i articles de condícia personal.
  • Solament es podrà fumar a la zona habilitada per a això i sempre que sigui major d’edat.
  • A l’arribada es podrà pujar el cotxe per a descàrrega d’instruments i maletes. Posteriorment s’haurà d’aparcar a la zona de Pàrquing habilitada per a això.
  • L’aigua no és apta per a consum humà. S’habiliten gerres d’aigua en determinats espais.
  • És necessari dipositar el paper de WC en les papereres habilitades per a això.
  • A la sala on realitzarem el taller, haurem d’anar descalços o bé amb mitjons.

COM ARRIBAR

Podeu trobar les indicacions de com arribar a l’Associació Sirio desde la seua pròpia pàgina web. Vos deixem un enllaç directe:

 

COM ARRIBAR A L’ASSOCIACIÓ SIRIO 

Perfil del Professor del Taller

jm20162RJosvi MuñozLlicenciat en Saxo Tenor amb la qualificació “Magna Cum Laude” pel “Berklee College of Music” (Boston, Massachussets), en l’especialitat de “Performance” (Instrumentista). Llicenciat en Clarinet pel Conservatori del Lliceu de Barcelona. Becat pel Berklee College of Music i l’Institut Valencià de la Música.

Estudis amb músics i educadors de gran reconeixement internacional com George Garzone, Bob Mintzer, Frank Tiberi, Ed Tomassi, Joe Lovano, Shanon Li Claire, Greg Fritze, Jerry Bergonzi, Jose Rafael Pascual Vilaplana, entre molts altres. Ha col·laborat i realitzat gires amb projectes de diferents estils i cultures com Soledad Giménez, Armando Manzanero, Revolver, Teatres de la Generalitat Valenciana, Joan Soler, Sheila D. Wheat (James Brown), John Serry (Nominació a un Grammy), Jaume Pedrós, Wanda Jackson (Elvis Presley), Trevor Murrell (Joe Cocker, Sade…), Gabriel Schwartz, Sedajazz Big Band, Boney M., Michael Mossman, Jonás Trueba, Orlando Bonzi, Jacopo Mezzanotti… Nombroses gravacions d’estudi per a diferents artistes, tv, ràdio, etc. Ha dirigit diferents Big Bands com Benifajazz Big Band, Big Band Nou Mil.leni, Josvi Muñoz Big Band, Sedajazz Big Band, Big Band del Taller de Sedajazz, Black Cat’s Big Band, Big Band de la UJI.

Com a compositor ha compost i arreglat per a molts tipus de formacions i estils com Big Band, Banda Simfònica, Ensembles de Jazz i Banda Sonora (Televisió i Teatre). Com a docent, ha impartit classes i màster classes en nombroses institucions del nostre país i Portugal al llarg dels últims 15 anys.

Actualment lidera els seus propis projectes musicals i és Director Pedagògic i Professor de l’Aula de Jazz..

Videos del I Taller de Repertori de Jazz i Música Creativa - Juliol 2014 al Micalet

Video Resum del 1er Taller de Repertori

de Jazz i Música Creativa 07-2014

 

All Blues – Miles Davis
Adapt. Josvi Muñoz
Cherokee – Ray Noble
Arr: Josvi Muñoz
Stolen Moments – Oliver Nelson
Adapt. Josvi Muñoz
Donna Lee – Charlie Parker
(Head Out)
Someday My Prince Will Come
Arr: Josvi Muñoz
Equinox – John Coltrane
Arr. Josvi Muñoz
Invitation – B.Kaper & P.Webster
Arr. Ralph Moore Adapt. Josvi Muñoz
Seven Steps To Heaven – Feldman & Davis
Adapt. Josvi Muñoz
So What – Miles Davis
Arr. Josvi Muñoz

Apassiona't amb Nosaltres. Estudia a l'Aula de Jazz!