Master Class

Amb Chano Domínguez

Perfil del Professor: Chano Domínguez

Pianista Flamenc-Jazz de Gran Reconeixement Internacional.

Chano Domínguez ha aconseguit una inusual integració entre ritmes i llenguatges de jazz i flamenc. Toca tangos, tanguillos, alegries, compàs de buleríes, fandangos i soleás amb el seu piano amb una estructura de jazz tradicional. Avui dia Chano Domínguez és un dels músics més demandats en tota l’escena musical espanyola, en qualsevol gènere musical. Ha treballat amb una àmplia gamma d’artistes com Enrique Morente, Estrella Morente, Martirio, Marta Valdés, Gonzalo Rubalcaba, Ana Belén, Jorge Pardo, Carles Benavent, Paco de Lucía, Joe Lovano, Herbie Hancock, Jack DeJohnette i Wynton Marsalis amb la Jazz Orchestra del Lincoln Center.

Ha gravat diversos discos com: Chano (Nuba 1993), 10 de Paco (Nuevos Medios 1994), Hecho a Mano (Nuba 1996), Nuevo Flamenco (Verve 2007), Piano Ibérico (EMI 2010) o el seu últim Grammy Nominée “Flamenco Scketches” (Nota Azul 2011).

La seua música ha sigut interpretada per molts conjunts i orquestres diferents com:

Orquestra Nacional d’Espanya, WDR Big Band, Lincoln Center Jazz Orchestra entre unes altres. Actualment viu als Estats Units i ofereix tallers d’ensenyament en diversos col·legis de tot el país, com la Julliard School de Nova York i la Universitat de Washington.

En 2016 ha sigut nominat a un Grammy Llatí pel seu últim llançament “Beneït” on participa com a productor, compositor i pianista amb el seu habitual cantaor Blas Còrdova AKA “El Kejio”.

Video:

Reserva de Plaça i Inscripció

– Chano Domínguez –

Master Class

Per a reservar la teva plaça a la Master Class, has d’escriure’ns un email a info@lauladejazz.com amb el teu nom, cognoms, instrument, telèfon de contacte i edat. També pots contactar amb el nostre Coordinador General Alfred Lorente al telèfon de contacte 627.954.325 (Pots contactar també per What’s App)

Et contestarem tan aviat com ens siga possible!

Gràcies

 

Apassiona't amb Nosaltres. Estudia a l'Aula de Jazz!