Master Class

Amb George Garzone

Inscripció

– MASTER CLASS AMB GEORGE GARZONE –

(Tots els Instruments)

Per a inscriu-re’t has d’escriure’ns un email a info@lauladejazz.com amb el teu nom, cognoms, instrument, telèfon de contacte, edat.

Et contestarem tan aviat com siga possible

El pagament de la Master Class es farà a l’escola abans d’entrar en l’aula destinada a la Màster.

Moltes Gràcies

Perfil del Professor: George Garzone

Llegenda del Jazz

GEORGE GARZONE

És membre de The Fringe, un trio de jazz fundat en 1972 que inclou al baixista John Lockwood i al baterista Bob Gullotti, projecte que es presenta regularment en l’àrea de Boston i ha girat per Portugal. El grup ha llançat tres àlbums. Com un gran jazzman, Garzone ha aparegut en innombrables enregistraments. Va començar amb el tenor quan tenia sis anys, va tocar en una banda familiar i va assistir a una escola de música a Boston. A més, Garzone ha actuat en moltes situacions, recorrent Europa amb Jamaaladeen Tacuma i actuant amb DaniloPérez, Joe Lovano, Jack DeJohnette, Rachel Z i John Patitucci entre altres.

Garzone és ben conegut com un educador de jazz molt sol·licitat. Actualment és professor en el Berklee College of Music a Boston. També ha ensenyat anteriorment al Conservatori de New England, la Longy Music School, la Universitat de Nova York, la Manhattan MusicSchool, la Universitat del Nord-est i la NewSchool University. Ha sigut pioner en l’enfocament cromàtic triádic i entre els seus estudiants es troben Joshua Redman, BranfordMarsalis, Teadross Avery, Luciana Souza, Mark Turner, Donny McCaslin, Doug Iots i DaniloPérez.

En 1995, Garzone va gravar un preciós tribut a Stan Getz en NYC anomenat “Alone”; “Four’s and Two’s” va seguir un any més tard amb el seu compatriota Joe Lovano, que li va valdre quatre estels en la revista Downbeat, i en 1999 Garzone va tornar amb “Moodiology”. “Fringe in New York” va ser llançat en l’estiu de l’any 2000. És membre del nonet de Joe Lovano amb el qual va guanyar un Grammy i amb el qual va gravar en el Village Vanguard al setembre de 2002.

L'Aula de Jazz

<p style=”text-align: center;”>EVMC</p>

Apassiona't amb Nosaltres. Estudia a l'Aula de Jazz!